MEEDOEN

Doe mee aan de ketting van gezichten en verhalen

Vul in het formulier aan de rechterkant van deze pagina de naam van de persoon die je aan de ketting van gezichten en verhalen wilt toevoegen, de naam van jouw oorlogsgetuige. Vervolgens de leeftijd van die persoon aan het begin van de Tweede Wereldoorlog, jouw eigen naam, je relatie tot die persoon (of ben je het zelf) en de woonplaats van diegene toen de oorlog begon.

Handeling bij keuze selfie (filmpje of foto) toevoegen:

Houd de foto van jouw oorlogsgetuige naast je gezicht goed in beeld. Dat mag een recente foto van die persoon zijn, maar het liefst een foto uit de oorlogstijd. Maak een foto of een filmpje.

Tekst filmpje (max 10 sec):

  • Ik ben
  • Dit is mijn
  • Hij/zij/ik was jaar toen de oorlog begon
  • En hij/zij/ik woonde in

Foto/filmpje uploaden en via je bestand toevoegen. Je hebt ook de mogelijkheid om een verhaal toe te voegen. Wat heeft hij of zij meegemaakt in de oorlog… Vul tenslotte jouw gegevens in.

Je ontvangt een berichtje zodra je selfie/verhaal is toegevoegd aan de ketting. Je selfie/verhaal wordt toegevoegd aan de landkaart van Nederland op de homepage van deze actie. Daar kan je je eigen selfie/verhaal bekijken en delen.

Selfie toevoegen (foto of video)
Geen bestand gekozen
Jouw gegevens

Door deelname aan deze actie verklaar ik (mede namens alle op de door mij geuploade foto geportretteeerden) dat ik akkoord ben met openbaarmaking en verveelvoudiging van mijn portret, mijn verhaal en/of foto of video op de website van Soldaat van Oranje – De Musical en via andere verspreidingswijzen tbv promotionele doeleinden t/m 5 mei 2014. Ik verklaar mij verder bekend en akkoord met het feit dat mijn portret, verhaal en/of foto en/of video opgenomen kan worden in een compilatiefilm die kan worden verspreid via de website Soldaat van Oranje -de Musical en via andere verspreidingswijzen tbv promotionele doeleinden t/m 5 mei 2014.

Tevens ben ik bekend en akkoord met het feit dat mijn portret, mijn verhaal en/of foto of video opgenomen kan worden in het digitale monument van de stichting GO4 Media en openbaar gemaakt en verveelvoudigd kan worden via deze website.